Skip to content

jaarprogramma


WAT HET IS
Een jaarprogramma bestaat uit minimaal 5 trainingen per jaar en werkt als een soort stempelkaart: alle formele zaken zijn in één keer geregeld en je kunt de trainingen inzetten wanneer je wilt. Daarmee heb je (1) coaching light, (2) een extern vertrouwenspersoon en (3) een digitaal deelnamecertificaat voor alle deelnemers. Zie onderstaand voor meer informatie.

MISSIE
De missie van het jaarprogramma is jullie team uitdagen alle fundamenten te leggen om jullie doelen voor komend jaar te stellen én te halen. Jullie kiezen zelf hoe en waarmee je gesterkt wilt worden: een effectief team vormen, een helder beeld van je organisatie (vereniging of raad) krijgen en je vaardigheden verbeteren door te experimenteren.

HOE
We maken de (training)sessies samen: jullie bepalen wat je uit de training wilt halen, downsideup academy past de sessie aan jullie wens aan. In een positieve, interactieve sfeer wisselen we humor en provocatie speels af waardoor jullie elkaars nieren kunnen proeven en elkaar glimlachend uitdagen gedurende het hele raadsjaar. In skills en mentaliteit!

(1) Coaching ‘light’: we zijn voor jullie een telefonische hulplijn voor vraagstukken (1) op procesniveau binnen jullie organisatie en (2) over trainingsinhoud die we samen gedaan hebben – zodoende kunnen we naar jullie believen contact houden gedurende het hele jaar en is je trainer tijdens trainingen goed op de hoogte van wat er bij jullie speelt.
(2) Extern vertrouwenspersoon: mochten jullie behoefte hebben aan een onafhankelijk vertrouwenspersoon, dan stel ik mijzelf daarvoor beschikbaar – dit heeft bovendien als voordeel dat training toegespitst kunnen worden op vertrouwelijke zaken, zonder dat de anonimiteit daaronder lijdt.
(3) Deelnamecertificaat: aan het einde van het studie-/collegejaar kun je gratis bij mij een digitaal certificaat aanvragen ter getuigenis van je deelname aan het trainingsprogramma. Handig als je deze trainingen op je CV wilt hebben staan.

NB: met een jaarprogramma daalt de prijs per training met circa 20%.

Testimonials
“De trainingen van Academy zijn zo energiek dat je na afloop het liefst al je raadsactiepunten gaat uitvoeren. Je komt er altijd met een frisse blik en vernieuwde motivatie uit. – Rouquaya Ayadi, studentenraad ’12-’14 @ Faculteit Exacte Wetenschappen, Vrije Universiteit

“De trainingen waren leuk en leerzaam, en vaak positief anders dan verwacht. Het heeft me verrast hoeveel ik heb kunnen leren, terwijl ze niet enkel van toepassing waren op onze raad. Het resulteerde in betere communicatie en samenwerking binnen onze fSr.” – Daniëlle Lammers, studentenraad ’11-’13 @ Bewegingswetenschappen, Vrije Universiteit