Skip to content

powered by downsideup

Academy is “powered by downsideup”, dat betekent dat het trainingsbureau downsideup trainings- en coachingsconcepten met mij deelt ten behoeve van academy. En daarbij coacht downsideup mij ook persoonlijk. Dit verbetert de kwaliteit van academy’s trainingen en coachsessies en de impact die zij maken. Deelnemers weten zo bij voorbaat dat de trainingen uitdagend en effectief zijn, en tegelijkertijd is toegespitst op studentorganisaties.

academy vindt zijn oorsprong in downsideup, het trainingsbureau voor wakkere leerprogramma’s. downsideup weet de wereld van deelnemers op z’n kop te zetten, en dat blijkt telkens weer een essentiële start voor verandering bij de deelnemers. Zie de website van downsideup voor meer informatie.

Vanuit onze ervaring én betrokkenheid bij de universitaire studentenraad hebben wij in 2007 een trainingscommissie opgericht die al snel uitgroeide naar een stichting en daarna een bedrijf. academy is de vertakking van downsideup die zich concentreert op studenten waar het trainingsbureau uit ontsprong. Met dezelfde doelgroep en inmiddels versterkte stijl, begrip en doelmatigheid zet ik mij in als trainer en coach voor studentenorganisaties.