Skip to content

speedreading en mindmapping

Waarom?
Je hebt erg veel te lezen en te onthouden. Privé, studie, werk – de moderne mens heeft het er druk mee: zóveel te lezen, zóveel te interpreteren, zóveel te onthouden. Soms lijkt de meerderheid van je werkzaamheden enkel om lezen te gaan. En dat moet sneller kunnen, toch? Jazeker. En er zijn vast technieken om die dingen beter te onthouden dan lijstjes maken, toch? Ook dat.

Training
Deze training is individu-georiënteerd. Het is een intensieve introductietraining die voor iedere deelnemer de stevige basis legt om zelf later mee verder te oefenen. Uitkomst van de training is dat de gemiddelde leessnelheid van de groep met 30% tot 60% stijgt (in één sessie!) en dat de techniek van mindmapping leidt tot 40% beter onthouden van informatie.

Testimonial
Rufus Baas, voorzitter Commissie Onderwijs, Studentzaken & Kwaliteit (’10-’11), penningmeester Dagelijks Bestuur (’11-’12) en Centrale Medezeggenschapsraad Hogeschool van Amsterdam (HvA) ’10-’12: “Dankzij de speedreading-training ben ik nu twee keer zo snel klaar met het lezen van vergaderstukken. De techniek is niet ingewikkeld en met hulp van de trainer gaat iedereen erop vooruit”.